17 dec. 2007

Blog reactions to this post

.....Ärade medborgare...... ( + papperslösa)
Kom inte på något vettigare att säga just nu, än att jag tänker göra som vissa dagstidningar i Sverige, dvs införa min egen twingly-/knuff-/blog reactions-funktion genom Technorati.com:
.
Den läsare som länkar till något av mina inlägg kommer, inom ett-två dygn, att se en bakåtlänk till sin blogg nederst i inlägget.
.
Innan jag kommer på hemligheten med inmatningstekniken, får jag lägga in länkarna manuellt. Informationen hämtas på Technorati.com.
Man ska kunna öka på sin besöksräknare på andra sätt än genom att länka till tidningsartiklar! :) Genom att reagera på bloggar, t ex.
.
.
.
På denna plats kommer namnen på era inlägg att stå (med länk). Exempel på hur det kan se ut

5 kommentarer:

Hosanna sa...

Perfekt. Något liknande det jag har då eller? Fast mitt är ju inte så flashigt precis. Får fundera vidare på en bättre lösning.

Z sa...

Hosanna: snyggt, du har trackbacks, bloggkommentarslista

vilket tyvärr inte Blogger stöder, så jag går helt enkelt till min technorati blog reactions-sida, för den enskilda bloggposten, och tar sedan manuellt med mig denna information till mitt inlägg här i bloggen. Och skriver din signatur och namnet på ditt inlägg som länkar till mig, nederst i mitt inlägg.

Om du är nyfiken på hur det funkar, kan du alltid testa att länka till detta inlägg :)

Stefan Green sa...

Jag har via Technorati "Bloggar som länkar hit". i min vänstra kolumn. Jag är nog lite glömsk, men fick jag inte det tipset från dig Z?
I vilket fall fungerar det bra, men jag önskar kunna koppla en Widget till det så att funktionen syns bättre.

Din idé att lägga in dessa länkar under inlägget är strålande, men jag väntar nog med sådant tills blogger stödjer sådant automatiskt, vilket är snart hög tid att den gör.

Z sa...

Stefan

Så här ser inlägget ut, som du senast länkade till.

Har förresten skrivit och bett Technorati om en "Blog reactions widget". Hoppas de orkar tillverka en :)

Stefan Green sa...

Ja, du kämpar på.

eXTReMe Tracker